Bli journalist eller webbredaktör!

 

Kursledarna för grundkurs i praktisk journalistik, Håkan Söderberg och Linda Karlsson

Håkan Söderberg och Linda Karlsson.

Tillbaka på jobbet men känner att det är dags att prova nåt nytt? Då kanske vi har nåt för dig. I början av september startar Poppius terminskurser för dig som vill bli webbredaktör eller journalist.

Kursledarna Håkan Söderberg och Linda Karlsson  står beredda att ta sig an höstens klasser.

Både terminskursen webbredaktör och grundkursen i journalistik är yrkesförberedande – och vårt mål är att du efter en väl genomförd termin ska vara redo att börja jobba. Under en dag i veckan lär du dig att behärska grunderna genom att varva teori med praktiska övningar.

Webbredaktör – terminskurs (start 5 september)

När du har gått den här terminskursen har du de viktigaste grundläggande verktygen för att kunna arbeta som webbredaktör eller content manager på ett företag eller en myndighet. Kursen passar även dig som är journalist eller kommunikatör och vill utveckla din digitala kompetens.

Grundkurs i journalistik (start 3 september)

Det här är en fullmatad termins- och deltidskurs. Du skriver, intervjuar, gör reseserch, publicerar och gör webb-TV. Du går en dag i veckan och får feedback på ditt arbete från kursledare med gedigen erfarenhet av journalistik och kommunikation. Kursen passar även dig som vill utveckla ditt skrivande och skaffa journalistens verktyg.